A ROMANTIKUS WACHAU - 1 napos kirándulás MEDICI TRAVEL-Lastminute, akciós utazás, lastminute nyaralás, akciós utak, körutak, városlátogatások, ultra last minute!
logo
 

 

A ROMANTIKUS WACHAU - 1 napos kirándulás

 


1 NAP
2016. ÁPRILIS 30.
          JÚNIUS 18.
         SZEPTEMBER 24.

INDULÁS:
SOPRON (07:30 ÓRA, GYSEV PÁLYAUDVAR)

Folyamatos utazás Alsó-Ausztriába, Wachau vidékére. A wachaui kultúrtáj Ausztria világörökségi védelmet élvező 30 kilométer hosszú völgyszorosa a Duna mentén. Látogatás Európa legnagyobb és egyik legszebb bencés kolostorában, Melken. Hajóval utazunk tovább Dürnsteinbe, miközben szebbnél szebb tájképek fogadnak minket. Séta Dürnstein hangulatos belvárosában, a barokk templomának megtekintése, illetve lehetőség felmenni Oroszlánszívű Richárd egykori várának romjaihoz. Szabadidőben lehetőség helyi kisvendéglőkben a Wachau vidékének jellegzetes konyhájának ízlelésére: sárgabarackos gombóc, barackos rétes, barackpálinka, baracklikőr… Továbbutazás Kremsbe, séta a nyüzsgő óvárosban, a sétálóutcán.Hazaindulás Magyarország felé, érkezés Sopronba várhatóan 21:00 óra körül.

Partnerkód: J4K4A


Vendégkönyv


Vendég
2013-09-09 21:32:56
Ausztria, St.Martin am Tennegebirge

Szállásunk St. Martin am tgb.-ben az árhoz megfelelő volt.Tetszett az apartman beosztása, tisztasága a nagy erkély.Gyönyörű helyen volt körben nagy hegyekkel, medencéje is tiszta bár kicsit hideg de élvezhető.Ami feltűnő volt,hogy a 2. ház amiben mi laktunk csupasz volt ugyanis egy szál virág sem volt, nem úgy az 1.ház tele volt muskátlival ragyogott az a ház.A "miénk" külsőleg szegényes volt.Csodálatos helyeken jártunk a környéken:Werfen vára,Zell am see,Badgasteina vízeséssel páratlan szépségek.Az időnk pedig jobb nem is lehetett vola 24-26c. Üdvözlettel:Limpókné Erzsi

5 Fős baráti Társaság
2013-03-22 07:50:46
Ausztria, Sonnenresort Gerlitzen

Nagyon-nagyon jól megtervezett, tiszta, kényelmes , apartmanokkal rendelkezik. Közvetlen a pálya mellett fekszik.Síléc,bakancs tároló, parkoló könnyen megközelíthető lifttel.Apartman felszereltsége szuper. Nagyon jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlani fogom.

Szalai Katalin
2012-03-19 12:32:43
Ausztria, Bad Kleinkircheim, Sport Hotel Kostmann 4*

Február végén jártunk a Medici szervezésében Karintiában BadKleinkircheiben síelni.Két kisgyermekkel a Sport Hotel Kostmannban foglaltunk szállást, félpanziós ellátással. A szálloda remek volt, közvetlenül a sípályák mellett, a wellness rész tiszta,és tágas,az ellátás( bár félpanziót kértünk) bőséges,és könnyű ebédet is tartalmazott. A gyerekek a szomszédos szállodába is mehettek programokra, jól felszerelt játszószobába,gyerekfelügyelettel.

Köszönet a szervezésért, ide jövőre is szívesen elmegyünk.

Vendég
2012-02-27 10:20:20
Programunk: Farsang a Bécsi Erdőben.

Mivel egynapos kirándulás volt, szállás, étkezés nem szerepelt a programban. Tömörítve a véleményeket: A busz kényelmes Setra típ-u, vezetője remek helyismerettel rendelkező, biztos kezű gépkocsivezető volt.
Az idegenvezetőnk, kedves, gyakorlott, körülményeket részletesen ismerő, kellemes egyéniség volt.
Három helységet, amit megtekintettünk, otthonosan vezette a csoportot, nagyon részletes történelmi ismeretekkel színezte a látottakat.
Figyelembe vették kérésünket is,ami a felszállás helyszínére vonatkozott.

Összességében kellemes, jól szervezett utazás volt. Mellékesen megjegyezve: Ez évben még három utazás vár ránk, mely a Tisztelt TUI szervezésében, ill. közvetítésével kerül sorra, amit reméljük, hogy az eddigi minőségben kerül kivitelezésre. (Az elmúlt egy évben már voltszerencsénk három utazáson is részt venni, ami szintén a TUI iroda közreműködésével történt, teljes megelégedéssel.)
Üdvözlettel:Nyéki József

Noémi és nagymamája
2010-06-05 23:30:56
Mariazellre utazás autóbusszal

Az 1 napos út igazi élmény volt. A kényelmes busszal meg sem lehetett érezni a hosszabb utat. Mariazell meg egyszerűen gyönyörű volt. A kirándulás ajándék volt nagymamámnak. Egy felejthetetlen nagymama-unoka nap volt. Kezdetben aggódtam egy kicsit, hogy nagymamám bírni fogja e a sűrű programot, de a kényelem és a figyelmesség kifogástalan volt.
Köszönünk mindent!

Edit
2010-01-21 20:36:23
Klippitztorl, Hochegger Alpengasthof 3*

2010.01.19. A 2009-es év utolso hetében voltunk sielni Klippitztorlben a Hochegger Alpengasthofban. Pályaszállás, nagyon szép tiszta hotel álomszép kilátással. Vendégszerető személyzettel, igazi alpesi hangulatu éteremmel. A wellnes részleg kicsi, de szép. Sisuli, sikölcsönző, a kétszemélyes lift a szálloda ajtotol egy méterre. Az ár összhangban van a minőséggel.
Nagyon jol éreztuk magunkat. Köszönet a Medicci Travelnek

Vendég
2009-01-07 11:14:54
Ausztria, Reichenau-Gasthof Schloss Wartholz 3* Farkas Gergely vagyok. 4 -en utaztunk Ausztriába szilveszterezni. Amikor beléptünk az épületbe a személyzet azonnal tudta, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és melyik kulcsot kell nekünk adnia.

Nagy nagy piros pont, hogy mindenki beszélt angolul és hogy maximálisan tolerálták az ételek felé támasztott különleges kívánalmainkat. Nagyszerű 5 napot töltöttünk el.
Külön köszönet Tari-Valki Tímeának, aki mindenben a segítségemre volt a szervezés során is.

Vendég
2009-01-06 20:49:41
Advent Bécsben - 2008.12.20
Az utazással és az indegenvezetéssel maximálisan elégedett vagyok, de a buszsofőr lehetett volna egy kicsit rugalmasabb. További jó munkát és sok utast kívánok!

Varga Józsefné
2008-09-11 14:40:09
Tirol körutazás

Kedves Medici Travel! Felejthetetlen napokat töltöttünk a csodálatos Tirolban. A szállás kiváló volt, az étkeztetés elfogadható.Az idegenvezető Nagyné Ibolya a felkészültségével, a busz sofőrje Feri, a nyugodt és kiváló vezetésével minden igényünket maximálisan kielégitette.Köszönjük nekik!
A társaság vidám emberekből verbúválódott, ezért nagyon jó hangulatban vettünk részt minden fakultativ programokon, amihez nagyban hozzájárult Ibolya humorérzéke és a tudása is.A gyönyörű tájak, nagyszerű programok feledtették velünk az induláskor felmerülő buszproblémát ugyanis nem a beigért nagyságú és felszereltségű busz jött a csoportért. Ez egy kicsit megrontotta az utazók hangulatát, nagy volt a méltatlankodás.Mivel más választási lehetőség nem volt, - nagyon helyesen- mindenki megbékélt a helyzettel és optimistán nézett a négy nap elé. MEGÉRTE! Csodálatos volt és élményekkel gazdagodva szerencsésen hazaértünk.
Köszönet a szervezésért. Üdvözlettel: Vargáné

Csomárné Bognár Kerka
2008-08-25 10:31:16
"Dolomitok színes hegyóriásai" körutazás

Néhány észrevétel, ami talán kényelmesebbé tenné az utat: 1. Miért Ausztriában van a szállás kb 1300m magasan (egyébként bájos kis falu és gyönyörű a táj). Minden nap ide kellett visszajönni és innen elmenni, ezért a kb 550km-es utazás.
2. Nagyon kellemes város Bolzano és érdekes kultúr-program lenne az Ötzi megnézése, de aki a Dolomitokra kíváncsi, talán inkább a hegyeket nézné. Akit pedig a Múzeum érdekel nagyon rövidnek találja a ráfordítható időt.
3.Amúgy is kevés idő marad a Dolomitokra, (másfél nap), miért kell ugyanazon a hágón (Sella) kétszer átmenni és egy kellemes, de nem igazán jelentős völgyön (Gardena) kétszer végig menni, akkor, amikor ezzel párhuzamosan van másik hágó és völgy, ami talán közelebb jut ki az autóútra és más látványt kínál.
Pozitívum: a szállás, az étkezés jó volt,kedves magyar pincérek sokat segítettek a jó hangulatban. Az idegenvezető alapos, sokféle információt adott. A busz kényelmes és a vezető segítőkész, udvarias volt. Ha a Dolomitokkal, a hegyekkel lehetne többet foglalkozni, szívesen elmennék még egyszer.
Utólag is szeretném megköszönni a Komáromi Irodában dolgozó fiataloknak a kedvességet és korrekt ügyintézését. Üdvözlettel Csomárné Bognár Kerka

Tóth Ágnes
2006-12-28 00:00:00
Bécs városlátogatás

December 15-én egy szuper bécsi utazáson vettünk részt, igaz csak egy napos volt, de nagyon jól éreztük magunkat. Tavaly is a Medici-vel utaztunk és most sem pártoltunk el, mert zökkenőmentesen ment minden, bár mi budapestiek vagyunk, mégis itt foglaltuk az utat.

Bécs gyönyörű volt, az utazásra pedig szintén nem lehet panasz. Köszönjük a lehetőséget. Mindenkinek ajánlani tudom, sőt már ajánlottam is.

Jövőre veletek szintén Bécsben :)

Vogel Brigitta
2006-12-18 00:00:00
Bécs városlátogatás

December 9-én vettünk részt barátnőimmel egy egy napos Bécsi kiránduláson. Nagyon jól éreztük magunkat. Megnéztük délelött a Schönbrunni kastélyt. Délután a belvárosban csavarogtunk. Ettünk sok perecet, habrolót és ittunk finom krampambulit. Gyönyörűek voltak a városháza elötti kivilágított fák. Sajnos késő délután elkezdett szakadni az eső, de a rengeteg élmény elfeledtette velünk eme kellemetlenséget. Köszönjük szépen!

Szűcs Nándor
2006-12-12 00:00:00
Advent Bécs városlátogatás

A dec. 9-i 1 napos Advent Bécs utazáson vettünk részt a barátnőmmel.
Már tavaly is voltunk együtt Bécsben, akkor is nagyon tetszett a hangulat és persze a város. Idén Schönbrunnban kezdtük a napot, azonban a nagy tömeg miatt csak délután tudtunk volna részt venni a kastélylátogatáson, így ezt sajnos ki kellett hagynunk. A parkban sétáltunk, majd utána a Mariahilfer strasse-n gyalogoltunk végig és élveztük a karácsonyi forgatagot. Végül a Ring, a Hofburg és az Opera környékét néztük meg. Ettünk sültgesztenyét és habrolót, valamint ittunk sok puncsot. Nagyon jól éreztük magunkat, gyorsan elszaladt ez a szombati nap. Jövőre szeretnénk hosszabb időt is eltölteni Bécsben, mert rengeteg látnivaló van amit szeretnénk majd megnézni!

Peták Zsuzsanna
2006-12-12 00:00:00
Bécs adventkor városlátogatás

December 9-én egy napos bécsi adventi kiránduláson voltunk. Az iroda munkatársai készségesen és gyorsan válaszoltak emailben feltett kérdéseimre. Az idegenvezető felkészült, sok mindent megtudtunk az út alatt. A visszafele út nem volt teljesen zökkenőmentes, az időjárás és a csúcsforgalom miatt sokáig kellett ázni az esőben, de a jól szervezett schönbrunni látogatás, és az egész napi kirándulás utólag felejtette velünk.

Kovács Ildikó
2006-12-04 00:00:00
Advent Bécs kirándulás

December 2-án egynapos bécsi adventi kiránduláson vettünk részt a barátnőimmel és gyerekeinkkel. Az első tájékoztatástól, a megrendelés ügyintézése, az egész kirándulás időtartama alatt minden jól szervezetten működött. Kellemes napot töltöttünk Bécsben! Szeretnénk ezúton is megköszönni mindannyiuknak! Üdvözlettel, Kovács Ildikó

Nagyné Kladiva Apollónia
2006-12-04 00:00:00
Bécs karácsony előtt városlátogatás

Ötfős rokoni társasággal csatlakoztunk december 2-án a bécsi, adventi kirándulók buszos csapatához.

Kedves, Éva keresztnevű idegenvezető fogadott, akivel nagyon meg voltunk elégedve. A határnál lévő nem túl hosszú várakozási idő alatt is hasznos, és érdekes történelmi eseményekkel gazdagította ismereteinket. Megszervezte a látogatást a Schönburgi kastélyba. Többször, érthetően elmagyarázta, megmutatta, hol vannak a találkozó helyek. Türelemmel viselte, ha ennek ellenére mégis várni kellett valakire. Bécsben is kalauzolta azokat, akik még nem ismerték a várost. Nem volt könnyű olyan emberáradat közepette, ami ott fogadott bennünket, de mégis megláthattuk a szép, régi, városközpontban lévő nevezetes épületeket. Élveztük a város nyüzsgő hangulatát, feledve a mindennapok problémáit. Megkóstoltuk a forralt bort, s közben 1,5 Euróért „Kartoffelpuffer”-t ettünk az adventi vásárban, ami nem volt más, mint a jól ismert reszeltkrumplis népi étel, amit felénk macoknak neveznek. „Ha én ezt otthon elmesélem, hogy kijöttem Bécsbe egy maroknyi mackot megenni 400 Ft-ért.”-mondtam, s ezen olyat nevettünk, hogy folyt a könny a szemünkből.

Ez az egy nap számunkra élményekben gazdagon telt el. Köszönjük a buszvezetőnek is, hogy vigyázott ránk.

Weszely Anette, Budapest
2005-12-13 00:00:00
Advent Ausztria, Steyr

Az Advent Steyr-ben út nagyon-nagyon jó volt, hihetetlen sok mindent láttunk!

Értékelés:

utazás : 5
idegenvezetés: 5*
szállás: 4 (hideg volt a szobában)
programok: 5*
út szervezés, hatékonyság: 5* (lehetett átutalással fizetni)

Egy-kép képet feltettem a klub galériába:-)

Mégegyszer nagyon köszönjük közreműködésüket az út megszervezésében!!

Karagich Péterné
2005-12-12 00:00:00
Bécs városlátogatás

A bécsi úttal meg voltunk elegédve. Az idegenvezető Hölgy nagyon kedves volt. Bőséges tájákoztatást adott.

Köszönet: Karagich Péterné


Utazás keresése

01. Ország

02. Régió

03. Típus

04. Indulás
9021 Gyõr, Kisfaludy u. 41., Tel.: 96/523-424, 523-425, 30/325-5510, Fax: 96/523-427 , e-mail: medici@medicitravel.hu
A Medici Travel oldalain található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása csak a Medici Travel engedélyével történhet. Oldalainkon szereplő árelírás, árváltozás, helyesírási- és hibás feltöltésből (szöveg, kép, ár, stb.) származó hibákból adódó félreértések és károk miatt semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás joga fentartva!
  Kövess bennünket
facebookon és twitteren is:
 
EZT LÁTTAD MÁR?     
  Andalúzia varázsa - csillagtúrák tengerparti pihenéssel, 2016.05.14., 06.18., 06.25., 09.10., 09.17., 8nap Utazás időtartama: 8 nap/7 éj Indulási időpont: V. 14., VI. 18., VI. 25., IX. 10., IX. 17. Utazás: menetrend szerinti járattal Elhelyezés: 3 *-os szállodában Costa de Solon ...