Látványosságok az Egyenlítő mentén - Kolumbia – Ecuador – Galapagos hosszabbítás, 2016.03.26., 12nap/10éj MEDICI TRAVEL-Lastminute, akciós utazás, lastminute nyaralás, akciós utak, körutak, városlátogatások, ultra last minute!
logo
 

 

Látványosságok az Egyenlítő mentén - Kolumbia – Ecuador – Galapagos hosszabbítás, 2016.03.26., 12nap/10éj

 


Utazás: Repülővel

Szállás: ***-**** szálloda

Ellátás: Program szerint

 

Időpontok, részvételi díj

2016.03.26.: 520.000 Ft

Repülőjegy: 344.000 Ft

Reptéri illeték: 194.000 Ft

Egyágyas felár: 134.000 Ft

Félpanziós felár: 128.000 Ft

Fakultatív kirándulás: 28.000 Ft

Az ár a belépőjegyeket tartalmazza, de az utasbiztosítást és a helyi borravalókat nem!

A repülőjegyről és az illetékekről jelentkezés előtt érdeklődjön irodánkban.

Min. létszám: 15 fő.

 

Program

 

1. NAP: BUDAPEST – BOGOTA

Menetrend függvényében átszállással repülünk Kolumbiába.

2. NAP: BOGOTA

Reggeli után elkezdjük felfedezni Bogotát. Első állomásunk a város szívében lévő híres piac, ahol egy csodálatos virágpiac tárul elénk. Aki szeretne, bele is kóstolhat a helyi specialitá­sokba. Ezt követően ellátogatunk La Candelariaba, Bogota tör­ténelmi belvárosába. A barokk épületek között sétálva érjük el a Simon Bolivar főteret, majd az Arany Múzeumot. A délután további részében szabadprogram.

3. NAP: BOGOTA – ZIPAUIRA

Reggeli után a termékeny síkságon keresztül Zipauirába indu­lunk. Meglátogatjuk a híres bányászok által épített, földalatti só katedrálist, amely 120 méter hosszú és több mint 8500 m2-nyi területen helyezkedik el. A stáció állomásait egy-egy kápolna jelképezi, amely egy csatornalabirintust képez. 3000 m maga­san találjuk a legendás Guatavita laguna bejáratát. A séta után továbbindulunk a hegyekbe, egészen a helyi farmerek lakóhe­lyéig, ahol az ebédünket is elfogyasztjuk. Itt körülnézhetünk és megismerhetjük, miként zajlik a farmerek élete. Délután vissza­térünk Bogotába.

4. NAP: BOGOTA – ARMENIA

Transzfer a reptérre, majd repülés Armeniaba. Délután a kávé világába kalauzoljuk Önöket. A kávékészítés összes állomását végigjárjuk. Lehetőségük lesz a saját maguk által és ízlésük sze­rint pörkölt, darált kávét elfogyasztani. Este transzfer a szállo­dába.

5. NAP: „KÁVÉ HÁROMSZÖG”: COCORA – SALENTO – FILANDIA

Mai kirándulásunk a lenyűgöző Cocora-völgyön keresztül vezet, amelyet viaszpálmák sokasága színesít. Salento egy idillikus falu sajátos építészetével. Ellátogatunk Filandiába is, ahon­nan lenyűgöző kilátás nyílik a Kordillerákra. Tiszta időben meg­pillanthatjuk a Nevados Nemzeti Park hófödte hegycsúcsait is. Transzfer a szállodába.

6. NAP: ARMENIA – BOGOTA – CARTAGENA

Repülés Cartagenába bogotai átszállással. A várost 1533-ban alapította a spanyol Pedro de Heredia. Cartagenaban cserél­tek gazdát hosszú ideig a termények és rabszolgák. Manapság Cartagena óvárosa a történelem egy gyöngyszeme. A város körüli tengerpart és a közeli szigetláncok teszik ezt a helyet ennyire népszerűvé.

7. NAP: CARTAGENA

Reggeli után elsőként a La Popa monostort látogatjuk meg, amely a város legmagasabb hegyén fekszik. Innen élvezhet­jük a városra és az öbölre nyíló lenyűgöző kilátást. Ezután utunk Fort San Felipébe vezet, ahol a város hatalmas erődjét nézzük meg. Innen a gyarmati óvárosába érkezünk, ahol a pompás kas­télyokat, szűk sikátorokat csodálhatjuk. A városnézés végén a Jezsuita templomot és a San Pedro Claver monostort keressük fel, majd szabadprogram.

8. NAP: CARTAGENA – QUITO

Reggeli után indulunk a repülőtérre. Menetrend függvényében érkezés Quitoba, transzfer a hotelbe.

9. NAP: QUITO

Délelőtt felfedezzük a történelmi belvárost: Függetlenség tér a Kormány Palotával, Katedrális, San Fransisco tér, végezetül a Panecillora, a híres hegyre vezet utunk. Kora délután hatal­mas élményben lesz részünk. Egyszerre állhatunk az északi és déli égtájon, ugyanis az Egyenlítő Emlékműhöz vezet utunk. Ezt követi az Etnográfiai Múzeum megtekintése, mely az indián kultúrát mutatja be.

10. NAP: OTAVALO

Egész napos fakultatív kirándulásra megyünk. Az első megál­lónk egy kis városban, Calderónban lesz, majd továbbindulunk Otavaloba. Útközben a természet csodáiban gyönyörködhetünk: Cayambe hófödte csúcsai és a meseszép Lago San Pablo. Az indián városba érve a helyi lakosok által készített szőttesekből lesz lehe­tőségünk vásárolni. Cotacachiban, a szűcsök városkájában, meglá­togatjuk a Laguna Cuicochat, ami egy kráter tó 3000 m magasan. A városka keskeny utcáin sétálva nézelődünk és vásárolhatunk a helyi kézművesek munkáiból. Quitoba az esti órákban érkezünk vissza. Fakultatív Otavalo kirándulás: 28.000,- Ft.

11. NAP: QUITO – BUDAPEST / QUITO – GALAPAGOS

Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre. Mindenki eldönti, hogy folytatja túráját a Galapagos-szigetekre, vagy visszaindul – átszállással Magyarországra (ekkor éjszaka a repülőn, hazaérkezés a 12. napon). Galapagos esetén uta­zás a szigetre. Transzfer a reptérről Santa Cruzba. Szállás elfoglalása *** szállodában (3 éj). Délután a Darwin Intézet felkeresése, ahol beszámolnak az ott folyó természetvédelem­ről, majd láthatunk védett, különleges madarakat, sok fajta teknőst és más állatokat.

+1. NAP: GALAPAGOSON SZIGETLÁTOGATÁS HAJÓVAL

Galapagoson 3 nagyobb sziget van (Északi-Seymour, Plazas, Bartolomé), melyekből két nap alatt kettőt mutatnak meg. Hogy melyiket, az akkor derül ki, amikor megérkezik a csoport. A szi­geteken iguánák, fókák, madárkolóniák, rákok, teknősök és sok egyéb állat él. Szakértő vezetővel megyünk körbe a szigeten.

+ 2. NAP: GALAPAGOSON SZIGETLÁTOGATÁS HAJÓVAL

Ezen a napon egy másik sziget flóráját és faunáját ismerjük meg. Mivel vulkanikus mindegyik sziget, ezért a felszínük is különle­ges, és érdekes a gazdag vegetáció. Ezek a szigetek a világ egyik legféltettebb és legjobban óvott természeti területeihez tartoz­nak. Erről magunk is meggyőződhetünk.

+3. NAP: GALAPAGOS – ECUADOR

Visszarepülés a dél-amerikai kontinensre. Itt átszállás az Európába induló gépünkre. Éjszaka a repülőn.

+4. NAP: EURÓPA – BUDAPEST

Érkezés Európába. Átszállás után a déli órákba érkezünk Bp-re.

Partnerkód: P1O8RUtazás keresése

01. Ország

02. Régió

03. Típus

04. Indulás
9021 Gyõr, Kisfaludy u. 41., Tel.: 96/523-424, 523-425, 30/325-5510, Fax: 96/523-427 , e-mail: medici@medicitravel.hu
A Medici Travel oldalain található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása csak a Medici Travel engedélyével történhet. Oldalainkon szereplő árelírás, árváltozás, helyesírási- és hibás feltöltésből (szöveg, kép, ár, stb.) származó hibákból adódó félreértések és károk miatt semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás joga fentartva!
  Kövess bennünket
facebookon és twitteren is:
 
EZT LÁTTAD MÁR?     
  Hajókirándulások a Dunán, 2016.05.26., 09.15. KALANDOS UTAZÁSOK SZÁRAZON ÉS VIZEN...2016.05.26 - 29.2016.09.15 - 18.Utazás: légkondicionált autóbusszalElhelyezés: Deggendorf környékén középkategóriás szálloda / panzió 2 ágyas, z...