Miért utazz a Medici travellel MEDICI TRAVEL-Lastminute, akciós utazás, lastminute nyaralás, akciós utak, körutak, városlátogatások, ultra last minute!
logo
 

 

Utazás keresése

01. Ország

02. Régió

03. Típus

04. Indulás

ELÉRHETŐSÉGEKMEDICI TRAVEL GYŐR

96/523-424, 523-425, 
06-30/325-5510

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-12:00

------------------------------------------------------

Összes utazásunk
online rendelhető!


MIÉRT UTAZZ A MEDICI TRAVELLAL?

1., Megbízhatóság és tapasztalat
Irodánk 1994. óta kínál utazási lehetőséget ügyfeleinek. Évről évre növekszik elégedett törzsutasaink száma, akiknek visszajelzései elősegítik ennek megőrzését. Több mint 20.000 V.I.P. regisztrált ügyféllel rendelkezünk, melyre nagyon büszkék vagyunk és köszönjük a bizalmat! Nálunk az Utas az első! - ilyen ügyfélszám nem a véletlen műve, a színvonalért és utasainkért mindent megteszünk! Csapatunk tagjai sok-sok éve az idegenforgalomban dolgoznak, családi vállalkozás révén képviseltetve van a fiatalos lendület mellett a 30 éves szakmai rutin is!

2., Biztonság
A Medici Travel Európa és Magyarország legnagyobb touroperátoraival dolgozik együtt, mely garancia az önfeledt és problémamentes utazás lebonyolításához a foglalástól a hazaérkezésig!

3., Vagyoni biztosíték
A Medici Travel vagyoni biztosítékkal rendelkezik, melyet a QBE Insurance Európa nyújt!

4., Vonzó árak és választék
Cégünk a kitűnő árakat, last minute ajánlatokat, előfoglalási kedvezményeket igyekszik a leggyorsabban meghírdetni az érdeklődőknek a partnerirodákkal fennálló eredményes együttműködések által. Mivel a legtöbb hazai és külföldi utazásszervező – több mint ötven – cég ajánlatát lefoglalhatod nálunk ugyanolyan áron és feltételekkel, elkerülheted a felesleges időpocsékolást a többi iroda megkeresésével!

5., Elérhetőség, online megrendelés
Hétköznap estig elérhetsz bennünket kéréseddel, megrendeléseddel, telefonhívásoddal! Irodánkat elérheted H-P: 9-18, SZ: 9-12 között! Foglalásod otthonról, kényelmesen és könnyedén intézheted az ország bármely részéről!

6., Úti célok és szállások személyes ismerete
Valljuk, hogy egy utazást úgy tudunk a legszínvonalasabban értékesíteni ügyfeleinknek, ha előtte személyesen megismertünk! Elmondhatjuk, hogy a legtöbb elérhető desztinációban helyszínen megszerzett alapos hely-és szállásismerettel rendelkezünk! Kérdezz bátran!

7., Ügyfélbarát, közvetlen hangnem és színvonalas kiszolgálás
Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek az utazni vágyókkal való személyes hangnem és kapcsolattartás kialalkítására! Irodánk dolgozó évente többször szakmai felkészítésen és külföldi tanulmányutakon tréningeznek, szereznek ismereteket, hogy utasaink elvárásának megfeleljenek. Nálunk nem ér véget a kapcsolat az utassal az elutazásakor, a hazaérkezés után is odafigyelünk, hogy az utazás pozitív-negatív tapasztalatai eljussanak hozzánk. A negatív véleményt is megjelentetjük vendégkönyvünkben, mert célunk az évi 0,03 % esetlegesen előforduló reklamációk további minimalizálása. Nálunk a cégvezetőt is megkeresheted problémáddal, kérdéseddel vagy ha úgy érzed nem volt megfelelő a kiszolgálásod! 

8., Figyelünk Rád! 
Munkatársaink és partner touroperátoraink azon fáradoznak, hogy felejthetetlen utazást biztosítsunk számodra! Azonban akár a nyaralás alatt problémád adódna és a helyszíni ügyintézés nem elegendő keress bennünket nyugodtan itthoni elérhetőségeinken és igyekszünk segíteni, nem hagyunk magadra!


Várunk Téged is! Utazz a Medici Travellal!


9021 Gyõr, Kisfaludy u. 41., Tel.: 96/523-424, 523-425, 30/325-5510, Fax: 96/523-427 , e-mail: medici@medicitravel.hu
A Medici Travel oldalain található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása csak a Medici Travel engedélyével történhet. Oldalainkon szereplő árelírás, árváltozás, helyesírási- és hibás feltöltésből (szöveg, kép, ár, stb.) származó hibákból adódó félreértések és károk miatt semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás joga fentartva!
  Kövess bennünket
facebookon és twitteren is:
 
EZT LÁTTAD MÁR?     
  Dél-Korea és Tajvan felfedezése 2016.10.18-31. DÉL-KOREA ÉS TAJVANFELFEDEZÉSE2016. október 18 – 31.Utazás: Bp. – Dubaj – Szöul és Tajpej – Dubaj – Bp. útvonalon nemzetközi repülőjárattal, Puszan – Tajpej között repülőj�...