lastminute|ajánlataink|körutak|városlátogatás|extra utak|hajóutak|nászutak|belföldi utak|ünnepi utak|sport/koncertjegy|fly&drive
online hotelfoglalás|online autóbérlés|online parkolófoglalás|online utazási utalvány|online utasbiztosítás
kezdőlap|ajánlatkérés|céginfo-elérhetőség|vendégkönyv|partnerek
LÁTOGASD MEG TUI UTAZÁSI KÖZPONTUNK WEBLAPJÁT IS, AHOL TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATOKAT TALÁLSZ!
Akció keresése
ország régió utazás típusa Indulási hónap ár
Szállás, akció, ajánlat
Hotel, apartman:
ország, üdülőhely
stb.
Ajánlatok keresése

First minute
Ünnepi ajánlatok
valentin nap nőnap március 15. húsvét május 1. pünkösd augusztus 20. őszi szünet október 23. november 1. karácsony szilveszter
Akciónk repülővel Indulási repülőtér
Budapesti indulásDebreceni indulásBécsi indulásPozsonyi indulás
Időjárás kereső
Ország vagy
város neve:

Akciók országonként
Anglia Ausztria Azerbajdzsán Bali Baltikum Belgium Bhután Ciprus Csehország Egyesült Államok Egyiptom Erdély Franciaország Görögország Grúzia Hollandia Horvátország India Indonézia Irán Írország Izland Izrael Jordánia Kanada Kína Korea Lengyelország Lettország Magyarország Malajzia Maldív-szigetek Málta Mauritius Mexikó Németország Nepál Norvégia Olaszország Oroszország Örményország Peru Portugália Seychelles-szigetek Skócia Spanyolország Svájc Szerbia Szlovákia Szlovénia Thaiföld Tibet Törökország Tunézia Üzbegisztán Venezuela Zöld-Foki-szigetek
hotel_platán
 
 
security
City Hotel ****
 
airporthotel
QBE
os
Katalógus

Prága

 
Ibis Wencleslas Square 3*

A&O Prag Metro Strizkov 2*

Hotel DaVinci Wenceslas Square 3*

Hotel Denisa 4*

Hotel Archibald City 4*

Don Giovanni Hotel 4*

Three Crowns Hotel 3*

Hotel Pyramida 4*

Hotel Panorama 4*

Hotel Prague Centre 3*

Hotel Ilf 3*

Hotel Absolutum 4*

Hotel Marketa 3*

Novotel Wenceslas Square 4*

Archibald 4*

Hotel Bily Lev 3*

Hotel Juno 3*

Alchymist Grand Hotel and Spa 5*

Residence Emmy 3*superior

Hotel Kavalir 3*

Grand Hotel Bohemia 5*

Hotel Christie 4*

Hotel Belvedere 3*

Hotel Opatov 3*

Hotel Top Praha 4*

Hotel Venezia 4*

Hotel Stirka 3*

Hotel Step 4*

Hotel Residence Bologna 3*

Hotel Golf 3*

Hotel Duo 4*

Hotel Dum 3*

Hotel Albion 4*

Hotel Aida 4*

Hotel Absolut 4*

Kapcsolódó vendégkönyv bejegyzések

Vendég
2013-05-27
Pink koncert Prága, belépőjegy+szállás

Tisztelt Utazási Iroda!
Az 1 éjszakás szállás a Clarion Congress hotelben kifogástalan volt, a koncertjegyeket rendben megkaptuk.
Elégedettek voltunk mindennel, ´kivétel csak a rossz idöjárás volt, amiröl persze nem Önök tehettek.
Köszönjük, minden jót kíván: Hajdu Anikó és családja
Vendég
2011-07-25
A száztornyú Prága körutazás, 4 napos, 2011.06.27.

Csodálatos élményekben volt részünk. Az autóbusz megfelelő volt, (szerencsére csak hazafelé romlott el a mikrofon ).A sofőr dicséretet érdemel, biztonságban érezhettük magunkat, nagyon rugalmasan megoldotta a nagyvárosi forgalomban adódó problémás helyzeteket. Megitélésem szerint az oda és vissza út hosszú és fárasztó volt egy gépkocsivezetőnek.

Az idegenvezető történelemből, művészettörténetből nagyon jól felkészült volt és fantasztikus helyismerettel rendelkezett.Személyében egy kedves, segítőkész, jó humorú hölgyet ismerhettünk meg.Szervező készsége viszont kifogásolható. A szállás megfelelő, az ellátás kitűnő volt. Az utolsó napi program túl zsúfolt volt, Kutna Hora és Telc megtekintésére a hazautazás miatt nagyon kevés idő maradt. Ennyike időre célszerű lenne csak egy városnézést betervezni.

Összességében elégedetten,a sok élménytől feltöltődve tértünk haza. Köszönjük!
Póder György
2011-07-21
Prága-Karlovy Vary körutazás

Kedves Utazásszervezők ! Az uticél magában nagyszerű volt: Prága. Már többször jártam néhány napra, s most elcsodáltam a gyönyörűen rendbe hozott régi emléképületeket, egyetlen grafitti nélkül !!! A rengeteg turistát, akik élvezték a város szépségeit varázsát. Nagy tisztelet a cseh emberek gondoskodásának, amivel őrzik a múlt szépségeit, ugyanakkor vigyáznak a tisztaságra: a várban, de az Óvárosban nem volt sem csikk, sem egyéb szemét. Gondos sepregető emberek szedték össze azt a keveset is, ami előfordult. (Van tennivaló szép Budapestünkön !!!!).

A 4 napos útba "belesajtoltuk"sajnos Karlovy Vari-ba szóló kirándulást, ami ugyan nagyon szép volt, idézte a K.uK. időket szépséges, gyönyörűen rendben tartott épületeivel, ivó-kútjaival, de talán jobb lett volna Prágában maradni.

Az út kíválóan szervezett volt, a találkozó Bp. az ország több részéről érkező csoportokkal, s pontos indulással. Csoportvezetőnk, Erzsike csillagos ötöst érdemel széleskörű művészettörténeti, történelmi ismereteivel, kedves humorával. Mindannyiunk szívébe zárta őt és minden dícséretet megérdemel. Hazafelé az elromlott mikrofon /busz műszaki állapota! / ellenére a kókadó társaságot szellemes ki, mit tud-dal élénkítette.
Sofőrünk fáradhatatlan volt, de szerintem és mások szerint is, egy személyre nagy megterhelést jelentett az út főleg hazafelé (kitérő Kutna Hora -gyönyörű temploma - és Telc édes házai). Prágai vezetőnk is nagyszerűen tájékoztatta a társaságot. Szállásunk hirdetésnek megfelelő volt, de a reggeli bár sok félét kínált a svéd asztal, kevesebb és jobb minőségű felvágottak jobb "szájízt" eredményeztek volna.

Mégegyszer szívesen választanám a Céget. Köszönet a szervezésért, jó programért. Üdvözlettel Póder György
Vendég
2009-04-20
Prága városlátogatás busszal

A húsvéti hétvégén utaztunk Prágába. A kiváló hangulatot megalapozta idegenvezetőnk, aki a költészet napja alkalmából verset is szavalt nekünk. Prágában minden épületről, városrészről mesélt valami érdekességet. Kérdéseinkre szívesen válaszolt. Szakértelmével, felkészültségével még színesebbé tette azt a 3 napot, amit az egyébként is gyönyörű városban élvezhettünk. Csodálatos, napsütéses időnk volt, ami ott rekordnak számít ilyenkor. A szálloda igényeinknek megfelelő volt, rendben volt az ellátás. Épp a húsvéti forgatagba érkeztünk, így még nagyobb élmény volt.

Mindenkinek ajánljuk, hogy ellátogasson ide. Kiváló söröket ittunk, miközben ketten fedeztük fel a várost. Harmadik napra már teljesen képben voltunk, mi hol van. Prága elég közel van Magyarországhoz, nem megterhelő az utazás. Példaértékű, ahogy a turistákat fogadják és kezelik.

Tehát köszönet a Medici Travel dolgozóinak, a buszsofőrünknek,idegenvezetőnknek!
Bolla Zoltán
2006-12-15
Prága hosszú hétvége

A feleségemmel együtt nagyon szeretjük Prágát. Ezért július 20-23. között befizettünk a Medici Travelnél egy hosszú hétvégés kirándulásra. Sógoromékat is rávettük, hogy jöjjenek el. Senki sem bánta meg, mert remek időnk volt egy remek idegenvezetővel egy szép városban lehettünk. A busz és a sofőr is kifogástalan volt. Sokat megtudtunk Csehországról, az emberekről, szokásokról és a városokról.

Minden nagyon jól sikerült. Köszönjük az utazási irodának.Nagyon kényelmes volt az ügyintézés interneten és telefonon keresztül. Sok sikert kívánunk a munkájukhoz a jövőben is.
RSR REGISZTER KFT tagjai
2005-10-04
Prága városlátogatás

Ebben az évben tavasszal jártunk Prágában az Önök által szervezett kirándulás résztvevőiként. Hárman vagyunk barátnők, ketten még nem jártunk az "Aranyváros"-ban. A kirándulásunk végtelenül jól sikerült, ami köszönhető az Önök korrekt szervezésének és az idegenvezetőnknek, valamint munkatársainak, a gépkocsivezetők gondos munkájának.

Az események sorát hosszan sorolhatnánk, ez a programból ismeretes, de az a mód, ahogy az idegenvezető ezt átplántálta belénk, az ismertetések kedves hangulatát az írott szó nem tudná élethűen visszaadni. Humorával fűszerezett ismertetői nagy szeretetről biztosítottak bennünket - az ország és különösen Prága nagyon közel áll a szívéhez, mi legalábbis így éreztük - s ezzel mi is a lelkünkben prágaivá váltunk egy kicsit.

Köszönjük az Önök áldozatos munkájának, hogy résztvehettünk ezen a szép programon, tartalmas, gondosan összeválogatott városlátogatásokon voltunk és mindenütt remek ellátásban részesültünk. A program jól követhető volt, tempója kényelmesnek mondható, bár sok idő nem állt rendelkezésre sehol, de ez a csoportos kirándulások velejárója.

Jó szívvel ajánljuk ismerőseinknek az Önök útjait, korrekt eljárásukat a szervezés terén és a kivitelezés nagyszerűségét.
Amennyiben módunkban áll és felkelti az érdeklődésünket egy újabb kínálatuk, bátran és szívesen veszünk részt más programjukon is.

Üdvözlettel:
Tóth Károlyné, Ozsvárt Béláné dr., Trombitás Istvánné
az R.S.R.Regiszter Kft tagjai
Marjai Attila
Hotel Step 4* 2009-11-11
Prága, Hotel Step 4*

Sziasztok! Mi okt. 23-25 ig voltunk Prágába!Minden nagyon jó volt!Kocsival mentünk ,reggel 6 kor indultunk volna,hét lett belőle,mert még szendvicseket kellett csinálni!Esős reggel volt!A határig nem volt semmi különös,megálltunk pénzt váltani,meg matricát venni,amit persze nem tudtuk,hogy kell felrakni!:)De megoldottuk!Sok kilóméter várt akkor még ránk!De ugye,ha jól érzi magát az ember,hamar telik az idő!Délután asszem négy körül meg is érkeztünk,nagyon szép volt a szálloda!Jah,a GPS-en nem volt Szlovák térkép,így egy picit mókás volt az utunk!

Volt medence,teniszpálya,minden,ami szem szájnak ingere!Kipakolás után elmentünk a városba kolbászolni,meg vacsizni!(A Vencel tér két oldalán árulnak sült kolbászt bódéból.Mindenkinek meg kell kóstolnia,ISTENI finom)!Este laza söröcske,majd pihi!
Másnap reggel korán keltünk,reggeli,majd felhúztuk a nyúlcipőt,majd irány a város!Hála istennek,nagyon jó volt az idő,bejártuk az egész várost,időnként megálltunk 1 sörre,meg forralt borra!Rengeteg fotót csináltunk!Este beültünk 1 kis hangulatos étterembe egy fincsi kemencében sült pizzára,isteni volt!Késöbb bowlingozni akartunk a szállodában,de sajna nem volt üres pálya!Mert persze bowling is volt a szállodánkba!:)Este söröcske,majd szundi!Másnap reggel kicsekkolás,reggeli,majd indulás haza!

Hát kb így nézett ki a hétvégénk!Mindenesetre nekem nagyon tetszett minden, 10 pont az irodának,10 pont a szállodának,és köszönet Ferinek és Jolinak(leendő Após,Anyós) a felejthetetlen hétvégéért!!Prága szép hely,csak ajánlani tudom mindenkinek!!Sziasztok
További akciós találatok ebben az országban:
Csehország 47900 Ft -tól
Sör- és kastélytúra Dél-Csehországban, 06.06., 07.17., 09.18., 10.23., 4nap/3éj
Csehország 43900 Ft -tól

Száztornyú Prága, 4 nap/3 éj

Csehország 59900 Ft -tól

Prága és a dél-csehországi kastélyok, 05.17., 08.16., 10.22., 5nap/4éj

Csehország 44950 Ft -tól
Cseh világörökségek és a száztornyú Prága, 05.01., 06.06., 4nap/3éj
9021 Gyõr, Kisfaludy u. 41., Tel.: 96/523-424, 523-425, 523-426, Fax: 96/523-427 , e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
2900 Komárom, Bajcsy-Zs. u. 5., Tel.: 34/540-138, Fax: 34/540-139, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
lastminute|ajánlataink|körutak|városlátogatás|extra utak|hajóutak|nászutak|belföldi utak|ünnepi utak|sport/koncertjegy|fly&drive
online hotelfoglalás|online autóbérlés|online parkolófoglalás|online utazási utalvány|online utasbiztosítás
kezdőlap|ajánlatkérés|céginfo-elérhetőség|vendégkönyv|partnerek
A Medici Travel oldalain található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása csak a Medici Travel engedélyével történhet. Oldalainkon szereplő árelírás, árváltozás, helyesírási- és hibás feltöltésből (szöveg, kép, ár, stb.) származó hibákból adódó félreértések és károk miatt semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az árak tájékoztató jellegűek az árváltozás joga fentartva!
domain regisztráció, webtárhely, további utazások